17 ноември 2012, София

В седмия по ред iСеминар ще се обърне специално внимание на интернет продажбите в дните преди Коледа и Нова Година, когато според всички проучвания българският клиент прави най-често онлайн покупки.
Ще бъде обърнато специално внимание на различните онлайн канали за продажби и ще бъдат сравнени различните методи за реклама в Интернет. Лектори на Семинара са водещи експерти със специфични познания за българския онлайн пазар.
Всички участници в Семинара ще имат възможност да участват в дискусиите на семинара, както и да зададат своите въпроси лично към лекторите.

Лектори:

Банко Стоянов - занимава се професионално с интернет маркетинг повече от 7 години, като специализира в разработването на онлайн стратегии, SEM, брандинг, социален маркетинг, уеб девелопинг. Съосновател на един от най-големите сайтове за онлайн бизнес – www.predpriemach.com, медийната група ADX.BG и рекламната агенция eSale.bg. Разработва и управлява повече от 200 проекта както на българския, така и на международния пазар.

Георги Динчев - Онлайн експерт и Социален психолог. Маркетинг Консултант в PsyTeam Media - студио с успешни проекти като CountrysideBulgaria.com, SofiaNaemi.info, REI-brokerage.com и много други. Георги Динчев е съсобственик на 'Психосоциално обслужване' ООД, един от инициаторите на Регистър на психолозите в България, технически редактор на Българско списание по психология (Осн. 1973)

Христо Николински - Мениджър за България на Etarget - водеща Pay-Per-Click мрежа за реклама в девет държави в Централна и Източна Европа, с над 6000 партньорски уеб страници и повече от 60 милиона интернет потребители.

Калин Каракехайов се занимава професионално със SEO от четири години, менажира огромна мрежа от уебсайтове, създадени специално с цел въздействие върху Google. Оптимизирал е над 200 сайта по общо над 1000 думи на различни езици. Калин Каракехайов е автор на първата удобна българска търсачка, която вече работи в бета версия на napred.bg

Такса за участие: 100 лв.
Регистрация на място - 120 лв.
В цената са включени Сертификат, Наръчник за Онлайн Бизнес, Кафе-Паузи и Обяд в хотел Central Park ****

Отстъпки:
При двама участника от една фирма или организация - 75 лв. за един участник.

Място на провеждане: 1463 София, бул. Витоша 106, Хотел Central Park **** (с/у НДК)

Програма

Он-лайн регистрация