София, 15 Март 2012 г.

В iСеминара на тема „Оптимизирай своя бизнес” ще имате възможност да се научите да управлявате сайтовете си сами, като фокус ще бъде оптимизацията на вашия бизнес. Лекторите на iСеминар имат богат опит в реалния и работещ интернет бизнес при оптимизирането на уебсайтове и консултирането на малки и средни български компании. Всички участници в iСеминар ще получат сертификат за участие и ще имат възможност да участват в дискусиите на семинара, както и да зададат своите въпроси лично към лекторите.

От iСеминара ще разберете:
- как да администрирате, оптимизирате и управлявате сайтовете си сами;
- как да направите печеливш интернет сайт;
- как да направите популярна онлайн медия;
- какви правила трябва да спазвате, за да не бъдете дисквалифицирани;
- ще имате възможност да се консултирате лично с лекторите.

Лектори:

- Калин Каракехайов се занимава професионално със SEO от четири години, менажира огромна мрежа от уебсайтове, създадени специално с цел въздействие върху Google. Оптимизирал е над 200 сайта по общо над 1000 думи на различни езици. Калин Каракехайов освен това е български шахматист, международен майстор от 2006 г. Европейски шампион за юноши по решаване на шахматни задачи в Будва 2003. Автор на първото ръководство за шахматен софтуер на Български език - Chessbase ръководство.

- Светослав Билярски има дългогодишен опит в медиите и рекламата. Бил е копирайтър в Ogilvy&Mather, криейтив директор в Publicis и главен редактор на списание Мениджър. Разработвал е рекламни и маркетингови кампании за над 50 водещи български и световни брандове. Притежава фирми в облатта на услугите и води курс по Бранд билдинг в Нов български университет.
Създава FRANCHISING.BG през 2008 г. - българската франчайзинг медия, която популяризира този бизнес модел и консултира всички желаещи да закупят, разработят или продадат франчайз бизнес.

- Невяна Коева - Маркетинг Специалист в EmailInvest - онлайн софтуер за успешен имейл маркетинг. Невяна Коева води семинари и уебинари за успешен имейл маркетинг. Обучила е много мениджъри, собственици на малък и среден бизнес, управители, мениджъри в областта на маркетинга, продажбите и бизнес развитие, рекламни и PR специалисти.

Такса за участие:
Ранна регистрация - 130 лв. (до 02.03.2012)
Стандартна регистрация - 150 лв.

В цената са включени Сертификат за участие, Наръчник за Онлайн Бизнес, две кафе-паузи и обяд.

Място на провеждане: гр. София, бул. Джеймз Баучер 100, Хотел Кемпински Зографски, зала Мадара

Програма

Он-лайн регистрацинна форма