Menu

young entrepreneursЗа 7-ма поредна година мрежата от 27 Областни информационни центрове обявява онлайн конкурс за млади предприемачи на тема „Имам бизнес идея!“, който е част от Националната кампания за 2019 г. Инициатива е част от общоевропейската кампания „Европа в моя регион“ 2019 г.

Краен срок за кандидатстване: 12.05.2019 г.

Цел на конкурса:

- популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове в страната и подкрепа за младите хора, като източник на новаторски идеи и предприемаческо мислене.

Целева група:

- младежи от цялата страна на възраст между 14 и 18 години

Условия за участие:

Младежите ще имат възможност да измислят и представят своя оригинална бизнес идея под формата на 2-минутен видеоклип.
Клиповете ще се изпращат към създадени тематични събития във Facebook със заглавие „Онлайн конкурс за млади предприемачи „Имам бизнес идея!“ на съответния Областен информационен център.
На базата на Facebook гласуване в периода 13 май – 23 май 2019 г., десетте бизнес идеи от всяка област, събрали най-много харесвания, ще получат поощрителни награди, а авторите на двете най-добри концепции ще посетят София Тех Парк на 1 юни. Победителите ще се срещнат с успешни предприемачи и ще имат възможността да обсъдят с тях бизнес предложенията си и следващите стъпки за тяхното реализиране.

Регламент на конкурса
Декларация за участие

Контакти

тел.:  042 919 242
GSM: 088 619 4483
e-mail: office@finansirane.org

Бюлетин